layout.skip_to_main_content
Alle collectiesBetalen en factureren
Ontvang een maandelijkse factuur met de app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maandelijkse facturen zijn toegankelijk via de Electra-app en verzamelen alle oplaadsessies die in een maand zijn gemaakt.

Ze kunnen worden bekeken in het app-menu door te klikken op Facturen, alle maandelijkse facturen worden weergegeven 👇

Je kunt persoonlijke of zakelijke informatie toevoegen zodat deze op facturen verschijnt.

Ga naar het tabblad Facturen in de app en selecteer Informatie voor uw ontvangstbewijzen 👇

💡 Deze wijzigingen zijn van toepassing op toekomstige facturen.

Facturen die al zijn uitgegeven, kunnen niet worden gewijzigd.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar help@go-electra.com