Rediger og slet ansøgningsperiode

I denne artikel introduceres du til, hvordan du redigerer og sletter en ansøgningsperiode.

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Du kan redigere dine kommende ansøgningsperioder, uanset om de er publicerede eller gemt som kladde. Vælg den specifikke ansøgningsperiode under "Støtteområder" i venstremenuen.

Tryk på "Ret i skema". OBS! Hvis du retter i en publiceret ansøgningsperiode, skal du huske at publicere den igen.

Så snart en publiceret ansøgningsperiode når åbningstidspunktet, kan du ikke længere rette i skemaet. Du kan dog stadig ændre i dine støtte- og afslagsbeskeder og udskyde ansøgningsfristen en gang.

Udskyd ansøgningsfrist

Du kan udskyde ansøgningsfristen på en en igangværende ansøgningsperiode én gang - også efter du har nået åbningsdatoen. Du kan maksimalt udskyde ansøgningsfristen 1 måned. Vælg en igangværende ansøgningsperiode under det relevante støtteområde.

Du kan nu se en blå boks, hvor du kan trykke på knappen "Udsæt ansøgningsfrist".

Du kan her sætte en ny ansøgningsfrist. Dette er bindende, og fristen kan kun udsættes én gang og maksimalt en måned fra den oprindelige ansøgningsfrist.

Slet en ansøgningsperiode

Hvis du ved en fejl har oprettet et ansøgningsskema, kan du slette det ved at trykke på de tre prikker i øverste højre hjørne og herefter "Slet ansøgningsperiode". OBS! Det er ikke muligt at slette publicerede ansøgningsperioder, der er åbne for ansøgninger.

Du bliver herefter bedt om at bekræfte dit valg ved at skrive "Slet periode".

Vi har udvalgt følgende artikler, som kunne være relevante for dit videre arbejde: