Indstillinger på tværs af ansøgninger

I denne artikel introduceres du til, hvordan du kan indstille funktioner m.v. for flere ansøgere på én gang ved af hjælp af fluebenene.

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret i denne uge

I Grant Compass er der enkelte funktioner i forbindelse med ansøgningsbehandlingen, som kan indstilles på en større volumen af ansøgere på én gang.

Disse massehandlinger gælder følgende funktioner:

(Klik på ovenstående links for at gå til den relevante artikel.)

Når du skal udføre en handling på tværs af ansøgninger, skal du som det første sætte flueben ved de ansøgninger, der skal omfattes af handlingen. Efter du har sat flueben, kommer en bjælke til syne i toppen af listen med de forskellige indstillinger.

Her kan du bl.a. afvise eller flytte en eller flere ansøgninger til en bestemt liste. Klik på knappen med de tre prikker for øvrige massehandlinger.

❗️ Vær opmærksom på, at man ikke kan gøre brug af {pladsholderne} i udsendelsen af generelle beskeder, dvs. beskeder, der ikke er støtte- eller afslagsbrevet. Læs mere om støtte- og afslagsbeskeder her.

Vi har udvalgt følgende artikler, som kunne være relevante i dit videre arbejde: