Download bankfil

I denne artikel introduceres du til, hvordan du downloader en bankfil efter godkendelse.

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Efter du har udvalgt og godkendt ansøgningerne til bevilling, har du mulighed for at downloade en bankfil.

Bankfilens format

Grant Compass har formateret ansøgernes udbetalingsinformation, så det matcher det format, fondens bank efterspørger. På baggrund af disse udbetalingsinformationer, kan banken gennemføre udbetalinger til ansøgerne.

Før du kan downloade en bankfil, skal du tilføje fondens bank og kontooplysninger under "Bankoplysninger" i menupunktet "Indstillinger".

Du finder download-knappen til højre over listevisningen

Download og upload til netbank

Du kan derefter downloade en bankfil, der downloades i det efterspurgte format af banken fx txt., CSV eller lignende. Bankfiler til Danske Bank downloades som Excel-fil.

OBS! Ikke alle bankfiler hverken kan eller skal åbnes før de uploades i netbank eller sendes til fondens bank. Åbnes en bankfil i et talbehandlingsprogram som Excel, kan formatteringen gå tabt. Er det alligevel nødvendigt at åbne eller redigere filen, kan du importere filen til Excel ved at følge denne vejledning.

Værd at vide Vær opmærksom på, at så snart data downloades fra systemet, er det fondens eget ansvar at efterleve gældende GDPR-regler i henhold til at opbevare, bruge og slette data korrekt.

Bankfilen kan sendes til fondens bank eller uploades direkte i netbank.

Vi har udvalgt følgende artikler, som kan være relevante for dit videre arbejde: