Download brugerdefineret fil

I denne artikel introduceres du til, hvordan du downloader ansøgerdata i en brugerdefineret fil.

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Både før og efter behandlingen af ansøgninger inden for en specifik ansøgningsperiode, kan du downloade et dataudtræk med typer af ansøgerdata, du selv definerer. Denne fil kaldes en brugerdefineret fil i Grant Compass.

Værd at vide ✅ Filen kan benyttes til udbetaling (hvis udbetaling foretages manuelt i f.eks. netbank) eller i forbindelse med anden eksport af ansøgerdata. Grant Compass tilbyder også eksport af hhv. bankfiler og skattefiler. Læs mere om typer af dataudtræk i Grant Compass her.

❗ Så snart ansøgerdata downloades fra systemet, er det jeres eget ansvar at efterleve gældende GDPR-regler i henhold til at opbevare, bruge og slette data korrekt. Læs mere om god håndtering af ansøgerdata her.

For at kunne downloade ansøgerdata skal du have rettigheden "Kan downloade ansøgerdata, bank- og skattefiler".

Klik på download-ikonet til højre over listevisningen for at sammensætte filen. Vælg "Download brugerdefineret fil". Downloadet kan som sagt både foretages både inden ansøgningerne er behandlet (og f.eks. ligger fordelt på de tre lister) eller efter tilsagn og afslag er givet. Sidstnævnte er udbredt praksis.

Datatyper er kategoriseret efter data fra ansøgningen, data på ansøger, data i forbindelse med behandlingen og data om bank- og udbetalingsinformationer.

Vælg kun de datapunkter, der er direkte relevante for brugen af udtrækket.

Når du har tilvalgt de relevante datapunkter, kan du vælge om du vil downloade filen som en Excel- eller CSV-fil. Klik på pilen ned ved "Download Excel-fil" for at skifte format til CSV-fil.

Et godt fif 💡 For at mindske risici ved at trække følsomme personoplysninger ud af platformen kan du med fordel benytte "Ansøgnings ID" som alternativ til CPR-nummer eller ansøgers navn. ID'et er unikt for hver ansøgning og bruges til at identificere en ansøgning undervejs i hele behandlingsprocessen. Læs mere om brug af ansøgningens unikke ID her.

Vi har udvalgt følgende artikler, som kan være relevante for dit videre arbejde: