Download brugerdefineret fil

I denne artikel introduceres du til, hvordan du downloader ansøgerdata i en brugerdefineret fil.

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Du har mulighed for at downloade en brugerdefineret fil både før og efter godkendelse af ansøgere.

Du finder download-knappen til højre over listevisningen,

Du har mulighed for at til- og fravælge relevante datapunkter, som du ønsker at eksportere fra Grant Compass til en Excel- eller CSV-fil.

Når du har tilvalgt de relevante datapunkter, kan du vælge om du vil downloade filen som en Excel- eller CSV-fil. For at vælge CSV-fil, klik på pilen ned ved "Download Excel-fil".

OBS: Vær opmærksom på, at så snart data downloades fra systemet, er det fondens ansvar at efterleve gældende GDPR-regler i henhold til at opbevare, bruge og slette data korrekt.

Vi har udvalgt følgende artikler, som kan være relevante for dit videre arbejde: