Kommunikation med ansøgeren

I denne artikel introduceres du til, hvordan du kommunikerer med ansøgeren via menupunktet "Beskeder"

Sofie Werenskiold avatar
Skrevet af Sofie Werenskiold
Opdateret over en uge siden

Beskeder til og fra ansøgeren

Hvis du har de korrekte brugerrettigheder, kan du kommunikere direkte og sikkert med ansøgeren på platformen (læs mere om brugerrettigheder her). Du kan både kommunikere med ansøgeren via deres ansøgning, som du finder under menupunktet "Ansøgninger" (læs mere om beskeder via ansøgninger her), og via menupunktet "Beskeder", hvor du finder jeres indbakke.

I indbakken kan du finde det samlet overblik over alle indkomne beskeder fra ansøgere. I indbakken vil besked og afsender fremgå samt til hvilket støtteområde ansøgeren har søgt, at beskeden er sendt via ansøgningen og hvornår beskeden er modtaget.

Når en besked er ulæst, vil den være markeret med fed og der vil være en orange notifikation ude i venstremenuen. Hvis du åbner en besked, vil notifikationen forsvinde fra din visning, men forblive på de andre brugeres visning, indtil de selv har læst beskeden. Du åbner beskeden ved at klikke på den.

I bunden af billedet ses en boks, hvor du kan skrive en besked til ansøgeren. Du kan også sende et dokument til ansøgeren. Dette kan f.eks. være relevant hvis ansøgeren skal benytte en bestemt skabelon eller godkende nogle vilkår.

Hvis du har behov for at tilgå ansøgerens ansøgning, kan du også gøre dette herfra. Du klikker blot på fanen "Ansøgning". Du har også mulighed for at gå til ansøgningsperioden med ansøgerens ansøgning. Her klikker du blot "Gå til ansøgningsperiode" i højre hjørne af ansøgningen

Vi har udvalgt følgende artikler, som kan være relevante for dit videre arbejde: