Alle collectiesAlgemeen
Hoe snel kan ik starten met verzenden?

Hoelang duurt het om mijn account klaar te maken en te beginnen met verzenden?

L
Geschreven door Liu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je bent ingelogd, kun je binnen 2 minuten je eerste verzendlabels printen. Volg daarvoor de volgende simpele stappen:

Stap 1: Klik in het Innosend Dashboard op je account rechts bovenin

Stap 2: Klik op Instellingen

Stap 3: Klik in het menu links onder het kopje Koppelingen op Shops om je webshop te koppelen of klik onder op Vervoerders om je gewenste vervoerders te koppelen.

Stap 4: Klik vervolgens op de gewenste vervoerder of webshop.

Stap 5: Koppel de vervoerder of webshop. Volg hiervoor de instructies van de koppeling.

Je Innosend account is nu gekoppeld aan de vervoerders en webshops. Heb je vragen of problemen? Dan kun je altijd contact opnemen met je accountmanager.