Integrationer til..
Proløn
Proløn - Opsætning af integration
Opdateret over en uge siden

Hvis du er Partner i Intempus, kan du slå Proløn integrationen til. Se her hvordan.

Hvis du ikke er Partner, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 26 390 400, og tryk 2.

Som Partner skal du gøre følgende:

1. Slå Proløn til i funktionsindstillinger. Se her hvordan.

2. Du skal fra Proløn bruge medarbejderoplysninger og løn-arter. HUSK at nulstille de lønarter du anvender:

2a. I Proløn skal du klikke på "Lønarter" og derefter søge efter, og redigere alle brugte lønarter i Intempus ved at klikke på dem en efter en.

2b. Inde på hver af lønarterne, skal der i feltet "Nulstil" vælges "5 - Nulstil antal og beløb, Auto Sats". Tryk derefter GEM øverst til højre.

3. Gå ind i Intempus profilens administrationslogin.

4. Forbind de forskellige arbejdstyper, hvor timerne skal overføres, med lønarter i Proløn ved at udfylde feltet: Proløn-lønart 1.

5. Derefter skal hver medarbejder sættes op med lønperiode og lønnummer. Gå ind på medarbejderen profil (se billede) og tryk på arbejdsmodellen nederst.

6. Tryk på arbejdsmodellen og udfyldt det åbne vindue. Se billede.

7. Tryk derefter gem.

Medarbejderen timer er nu klar til at blive overført til Proløn, når de godkendes. Tryk her for at se hvordan du overføre timerne.