Integrationer til..
Proløn
Proløn - Sådan overføres timer

Nedenstående artikel beskriver, hvordan du overfører timer til Proløn, hvis du har integrationen opsat i det gamle Intempus (admin)

Marina Overbye avatar
Skrevet af Marina Overbye
Opdateret over en uge siden

Her beskrives, hvordan timeindberetningerne fra Intempus overføres til lønkørsel i Proløn, når de er godkendte.

Vær opmærksom på at dette foretages via vores "gamle" administration: intempus.dk/admin

Først i Intempus

1. Godkend først det indberettede arbejde for den ønskede lønperiode under "Godkendelse".

2. Gå nu til "Rapporter" og fanebladet "Proløn Rapport".

3. Indtast den relevante lønperiode i "Fra"- og "Til"-feltet, og klik på "Hent data".

4. Der vises derefter det data, der vil blive overført til Proløn.

I dette tilfælde er der i perioden kun registreret 19,5 timer af lønarten 1002 for en enkelt medarbejder med nummeret 1.

Hvis det ser rigtigt ud, så gå videre.

5. Klik nu på "Eksporter til Proløn". Der bliver derefter åbnet en vindue, hvor du skal indtaste dit Proløn-firmanummer og kodeord.

6.Efter du har klikket på "Eksporter til Proløn" åbnes nedenstående vindue, hvor du skal indtaste dit Proløn-firmanummer og kodeord. Klik derefter på "Eksporter"

7. Efter du har klikket på "Eksporter", skal du få vist nedenstående bekræftelse:

8. Lås nu perioden, så der ikke længere kan indberettes i lønperioden.

Gå nu til Proløn

9. Log ind i Proløn.

10. Klik på menupunktet "Indberet Løn" og vælg derefter den medarbejder type der skal laves løn for.

11. Klik dig nu ind på den aktuelle medarbejder - her er det Jens, vi klikker på.

12. Inde på medarbejderens profil kan vi nu se de overførte timer. "Sats" er sat i Proløn - er den forkert, er det i Proløn, den skal ændres.

Tryk GEM øverst i højre hjørne, og lav derefter løn som normalt.