Kassekladde: Opret udlæg

Dette skal opsættes i det gamle Intempus (admin), hvilket også er grunden til, at Intempus ser anderledes ud på nedenstående billeder

Marina Overbye avatar
Skrevet af Marina Overbye
Opdateret over en uge siden

Har I udlæg i virksomheden? Så kan I indberette det i Intempus, og overføre det til projekterne i e-conomic.

Når I skal overføre andet end timer og varer fra Intempus til e-conomic m. projektstyring, skal I oprette og redigere en "Arbejdstype" inde under "Arbejdsmodeller".

I dette eksempel vil vi oprette en arbejdstype, hvorpå medarbejderne kan indrapportere udlæg i kr., som fx. "10 liter maling - 300 kr.".

1. Klik dig først ind på "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller" oppe i højre hjørne.

2. Træk nu en "Ny arbejdstype" fra toppen af siden ned i den relevante "Arbejdsmodel" og "Arbejdskategori".

Der åbnes nedenstående vindue, hvor du i første omgang kun skal vælge enhed i drop down-menuen "Enhed". I vores tilfælde har vi valgt "Kr.".

Klik nu på "Opret" og vinduet lukkes.

3. Klik nu på din nyoprettede arbejdstype, der stadig hedder "Ny arbejdstype" - nu skal du nemlig redigere den.

4. Når du har klikket på den, åbnes nedenstående vindue, hvor vi indtaster følgende:

• I "Navn" skriver vi i vores eksempel herunder "Udlæg".

• I "Enhed" valgte vi jo ved oprettelsen "kr" (i pkt. 2 herover).

• I "Stykpris" skriver vi 1.

• I "Omkostningstype" vælger vi "2. Varekøb virksomheder" i dropdown-menuen (Skal være oprettet i e-conomic)

• I "Konto" vælger vi kontoen "6835: Skyldige medarbejderudlæg" i dropdown-menuen (Skal være oprettet i e-conomic).

5. Nu kan medarbejderne indrapportere udlæg i deres telefon-app, ligesom de normalt indberetter arbejdstimer.

6. I administrationen ser indberetningen således ud: