Integrationer til..
e-conomic
Hvordan får jeg en standardsag på arbejdstypen?

Dette skal opsættes i det gamle Intempus (admin), hvilket også er grunden til, at Intempus ser anderledes ud på nedenstående billeder

Marina Overbye avatar
Skrevet af Marina Overbye
Opdateret over en uge siden

Dette kræver at du har en integration til e-conomic, og du anvender projektstyring i e-conomic.

Når Intempus er integreret med e-conomic (med projektstyring), kan man i Intempus gøre således, at indberetninger på bestemte arbejdstyper automatisk lægges på en standardsag.

På den måde slipper medarbejderne for at skulle vælge en sag, når de indberetter på denne arbejdstype.

Det er kun arbejdstyper med enheden "Timer" eller "Overtimer", der kan have en standardsag.

Sådan sættes standardsag på en arbejdstype

1. Klik dig ind under "Indstillinger" og "Arbejdsmodeller" i Intempus-administrationen.

2. Klik på den arbejdstype, der skal have en standardsag.

3. Vælg den relevante sag i feltet "Standardsag" og klik på "Gem".

4. Du skal derefter klikke på kategorien, hvori arbejdstypen ligger, fjerne fluebenet i "Sagsrelateret" og trykke på "Gem":

NB: Alle "Arbejdstyper", der ligger i en kategori, der ikke er "Sagsrelateret" skal have påsat en standardsag!