Indberetninger
Hvordan opretter jeg en indberetning for en medarbejder?
Opdateret over en uge siden

Hvis en medarbejder eksempelvis har glemt at lave en indberetning, vil du som administrator kunne indberette for medarbejderen.

Du kan lave en indberetning for medarbejderen på denne måde:

• Gå under Indberetninger i menuen

• Tryk på plusset i den grønne cirkel nede i højre hjørne

• Udfyld informationerne for indberetningen under Hvem, Hvad og Hvornår

• Du kan evt. skrive en bemærkning i bemærkningsfeltet, så medarbejderen ved, at det er dig, der har oprettet indberetningen

• Til sidst trykker du Gem på den grønne knap

Indberetningen er nu gemt og medarbejderen vil også kunne se indberetningen på app’en