Indberetninger
Hvordan redigerer jeg en indberetning?
Alexander Gosvig avatar
Skrevet af Alexander Gosvig
Opdateret over en uge siden

Har du opdaget en indberetning, som kræver en tilretning, så har vi gjort det nemt at redigere indberetninger, inden de godkendes. Der er 3 forskellige måder at komme ind på indberetningen på:

• Dobbeltklik på indberetningen, du kan nu redigere indberetningen.

• Højreklik på indberetningen og vælge Rediger i den lille menu, som kommer frem.

• Klik 1 gang på indberetningen, klik på blyanten, der kommer frem øverst i højre side, du kan nu redigere indberetningen.

Når du redigerer i en af medarbejdernes timer, får medarbejderen besked i app’en om, at timerne er ændret. Det er derfor en god idé at skrive, hvorfor du ændrer timerne i bemærkningsfeltet, så medarbejderen får denne information.

O.B.S: Har du en integration?

Når timer godkendes sendes de oftest afsted til det andet system med det samme, og det er derfor ikke længere muligt at rette i indberetningerne eller slette dem. Får du godkendt en indberetning, som ikke skulle have været godkendt, så skal der oprettes en modpostering, hvilket du kan læse mere om her