App builder
Hvad er en arbejdsmodel, og hvordan er den opbygget?
Opdateret over en uge siden

Alle medarbejdere i Intempus skal være tilknyttet en arbejdsmodel for, at de kan indberette timer.

En arbejdsmodel angiver rammerne for medarbejdernes mulighed i forhold til at indberette.

En arbejdsmodel kan for eksempel kaldes “Funktionær”, “Tømrer” eller “Timelønnede”.

I Intempus er en arbejdsmodel opbygget således:

Arbejdskategorierne gør det muligt at inddele dine arbejdstyper i forskellige kategorier. Det kan eksempelvis være “Kundearbejde”, “Intern tid” eller “Fravær”.

Aktiviteterne hører under arbejdskategorierne og er de arbejdstyper, som medarbejderne kan indberette deres timer på. Det kan for eksempel være “Alm. timer”, “Kursus” eller “Sygdom”.