App builder
Hvordan opretter jeg en arbejdskategori?
Opdateret over en uge siden

En arbejdskategori er en inddeling af aktiviteter, som en medarbejder kan indberette på. En arbejdskategori kan for eksempel være “Kundearbejde”, “Fravær” eller “Intern tid”.

Hvis du vil lave en helt ny arbejdskategori til dine medarbejdere, kan du følge nedenstående guide. Hvis du i stedet vil kopiere én arbejdskategori til en anden arbejdsmodel, kan du følge denne guide i stedet.

For at oprette en ny arbejdskategori, kan du følge nedenstående guide:

• Gå under app builder i menuen

• Tryk på den fane, der hedder Arbejdskategorier oppe i venstre hjørne

• Nu skal du trykke på plusset nede i højre hjørne

• I det nye vindue, der kommer frem skal du udfylde informationerne på din nye arbejdskategori

• Arbejdsmodel: Du skal vælge hvilken arbejdsmodel din arbejdskategori skal være tilknyttet

• Nummer: Du kan give din arbejdskategori et nummer

• Navn: Du skal give din arbejdskategori et navn

• Kategori: Du kan vælge en kategori til din arbejdskategori

• Farve: Du skal vælge hvilken farve din arbejdskategori skal have

• Projektrelateret: Hvis din arbejdskategori skal være projektrelateret skal du sætte et flueben her

• Tillæg: Hvis din arbejdskategori skal fungere som et tillæg, skal du sætte et flueben her

• Til sidst trykker du Gem på den grønne knap

Du har nu oprettet en ny arbejdskategori. Det er dog også nødvendigt at oprette aktiviteter til din arbejdskategori, så medarbejderne vil kunne indberette på denne. Du kan læse mere om her, hvordan man opretter aktiviteter.