Snelle start voor medewerkers
Feedback
Hoe vraag ik om real-time feedback?

In dit artikel laten we zien hoe je als medewerker om feedback kunt vragen op doelen en bepaalde situaties.

Paul Kuijf avatar
Geschreven door Paul Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waar kan ik aan de slag met real-time feedback

Het uitwisselen van feedback is bij Learned essentieel voor je persoonlijke ontwikkeling. Er zijn daarom verschillende manieren voor hoe je met feedback aan de slag kunt:

1. 360 graden evaluaties op skills, ingesteld door de admin en/of coach.

2. Real-time feedback uitvragen aan collega's, je coach, of externen via email, over bepaalde situaties of doelen waar je aan gewerkt hebt.

In dit artikel zoomen we in op optie 2.

Om met real-time feedback aan de slag te gaan klik je naar de pagina 'Ontwikkeling'. Vervolgens kun je doorklikken naar de pagina 'Feedback'. Op deze pagina staat een tijdlijn met alle uitgewisselde feedback. Rechtsboven in het scherm kun je een feedback verzoek aanmaken en ongevraagd feedback geven.

Hoe geef en vraag ik om feedback

1. Klik rechtsboven op de gewenste button. Wanneer je bijvoorbeeld op 'Vraag feedback' drukt opent er een module. Hier kun je eerst 1 of meerdere collega's selecteren, of een e-mailadres invullen om externen om feedback te vragen.

2. Schrijf vervolgens een bericht dat je met je feedback verzoek wilt meesturen. Hierin leg je kort uit wat je van de ander verwacht.

3. Kies eventueel onderaan of je het feedback bericht wilt koppelen aan 1 van je doelen.

4. Tevreden over je verzoek? Druk op 'Verstuur' om het verzoek in te dienen. De andere gebruiker krijgt een email en binnen Learned een notificatie.

Tip: Heb je feedback uitgewisseld met een collega die je graag verder met hem/haar wil bespreken? Bij het voeren van 1:1's kun je de uitgewisselde feedback berichten toevoegen als gespreksonderwerp.