Het aanmaken van een (bedrijfs)profiel

In dit artikel laten we je zien hoe je eenvoudig een profiel en een bedrijfsprofiel aanmaakt.

Paul Kuijf avatar
Geschreven door Paul Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Super dat je met je bedrijf aan de slag gaat met het vernieuwen van je gesprekscyclus!

In dit artikel staat beschreven in welke stappen je het Learned account voor jouw organisatie kunt aanmaken.

Aanmaken van een bedrijfsprofiel

Jij als Admin maakt het bedrijfsprofiel aan. Je begint met je e-mailadres, taal, wachtwoord en de algemene bedrijfsinformatie. Het e-mailadres wat je invult is ook het e-mailadres wat wordt gekoppeld aan het bedrijfsprofiel en waar je mee gaat inloggen. In de laatste stap selecteer je met welke producten van Learned je wilt gaan starten. Wil je meer informatie over de verschillende producten? Klik dan hier.

Vervolgens krijg je een melding dat je succesvol een bedrijfsomgeving hebt aangemaakt. Je komt op het reguliere login scherm uit waar je met je e-mailadres en wachtwoord kunt inloggen.

Nu kun je aan de slag! Lees het artikel Learned's menustructuur om wegwijs te worden in het platform of bekijk ook de video: