Snelle start voor admins
Algemene instellingen
Het vormgeven van het bedrijfsprofiel: Instellingen + Huisstijl
Het vormgeven van het bedrijfsprofiel: Instellingen + Huisstijl

In dit artikel laten we je zien waar je moet zijn voor de instellingen van je bedrijfsprofiel.

Paul Kuijf avatar
Geschreven door Paul Kuijf
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is binnen Learned mogelijk om het bedrijfsprofiel volledig naar eigen wens vorm te geven. Naast het instellen van algemene bedrijfsgegevens laten we je in dit artikel zien hoe je het Learned platform eenvoudig voorziet van de look&feel van je eigen bedrijf. Zo werken jij en je medewerkers in een vertrouwde omgeving met alle functionaliteiten van Learned.

De instellingen van het bedrijfsprofiel

Ga via jouw profielfoto naar de pagina Bedrijfsinstellingen. Hier vind je pagina's voor het instellen van de huisstijl, maar ook voor het beheren van instellingen voor beveiliging en integraties.

De huisstijl van het bedrijfsprofiel

Vervolgens kun je het gehele Learned-platform voorzien van de huisstijl van je bedrijf. Denk hierbij aan het volgende:

• Het bedrijfslogo zichtbaar op elke pagina.

• De huisstijl kleuren van het bedrijf verwerkt in het gehele Learned-platform voor een vertrouwde company look&feel.

Stel het bedrijfslogo in met de volgende specificaties:

1. Vierkant (Favicon) formaat.

2. Bijvoorbeeld 40x40 pixels in PNG/JPG format.

Tip: Voor het achterhalen van de exacte kleurcode (HEX code) van de huisstijl van je bedrijf kun je altijd aankloppen bij je marketingafdeling!

Jouw bedrijfslogo aan de e-mails van Learned toevoegen

Het is ook mogelijk om jouw bedrijfslogo aan de e-mails van Learned toe te voegen. Standaard wordt het Learned logo in de mail getoond. Klik op Upload logo en voeg hier jullie eigen bedrijfslogo toe.