Ik ben een werknemer
Werknemer - De mobiele app
Hoe kan ik inloggen op de mobiele applicatie?
Romain Schuermans avatar
Geschreven door Romain Schuermans
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je gebruikelijke inloggegevens gebruiken als je wilt inloggen in de app.

⚠️ Je moet eerst inloggen met de link in de uitnodigingmail op een klassieke browser, daarna kun je de mobiele app gebruiken.

Je zult zien dat je verschillende inlogopties hebt, zorg ervoor dat je de juiste gebruikt.

1. Aanmelden met e-mail - je hebt je account aangemaakt door een wachtwoord aan je e-mailadres te koppelen

2. Aanmelden met Google of Microsoft - je hebt je account aangemaakt met deze identificatieoplossingen

3. Aanmelden met SD Worx - je bedrijf gebruikt SD Worx en je moet je aanmelden met je SD Worx-referenties

4. Aanmelden met Apple - zal in de meeste gevallen niet werken, omdat je je account hebt aangemaakt met een andere identificatiemethode.

5. Bedrijfslogin - je bedrijf gebruikt een speciale log-in methode met een speciale URL (bijv. company.mbrella.io)