Alla samlingarFortnox
Integrera Mowin med Fortnox

Så här kopplar du Fortnox till Mowin

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förberedelser:

• Se till att du har 'Integrations tillägget' aktiverat i Fortnox. Detta tillägg är nödvändigt för att möjliggöra kommunikation mellan Fortnox och andra system.

Steg-för-steg Guide:

1. Tillgång till Adminpanelen:

2. Ange Ekonomisystem:

• Välj "Organisationsinställningar".

• Gå till "Ekonomisystem".

• Välj "Fortnox".

3. Skapa Integration:

• Klicka på "Skapa integration".

• Om uppmanad, logga in på ditt Fortnox-konto.

• Godkänn behörighet genom att klicka på "Godkänn behörighet".

4. Bekräftelse:

• Efter godkännande, omdirigeras du tillbaka till Mowin där meddelandet "Integrationen är klar" visas.

• "Du kan nu stänga den här fliken" indikerar att processen är slutförd.

Efter Integration:

• Dina kunder synkroniseras nu automatiskt mellan Fortnox och Mowin. Ändringar gjorda i ett system uppdateras i det andra.

• Du är nu redo att skapa och hantera fakturor direkt från Mowin till Fortnox.

Genom att följa dessa enkla steg, kan du smidigt integrera Mowin med Fortnox och effektivisera din faktureringsprocess.