Alla samlingarMowin appen
Ladda upp dokument på arbetsorder
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du laddar upp dokument på din arbetsorder

1. Navigera till "Arbetsorder":

Se till att du är på fliken "Arbetsorder" - ikon av en skiftnyckel
    Klicka sedan på den önskade arbetsordern.

2. Välj "Dokument" i menyn:

I den övre menyn på din display, välj "Dokument".

3. Lägg till dokument:
    Det finns två sätt att lägga till dokument:

Alternativ 1: Klicka på knappen längst upp till höger med ett plustecken.

Alternativ 2: Klicka på knappen "Ladda upp dokument".

4. Välj dokumenttyp:

Välj vilket dokument du vill ladda upp genom att använda kameran för att ta ett foto som laddas direkt upp i Mowin, välj bildbiblioteket för att använda en bild från ditt fotogalleri i telefonen, eller välj en fil som finns sparad i din telefon.

Vanliga frågor

Kan jag redigera eller ta bort dokument efter att de har laddats upp?

Nej tyvärr är det ingenting du kan göra i dagsläget via appen.

Hur laddar jag upp ett dokument om jag inte har tillgång till kameran eller filer på min telefon?

Om du inte har tillgång till kameran eller filer på din telefon för att ladda upp ett dokument i Mowin-appen, kan en möjlig metod vara att använda en molntjänst eller e-post för att skicka dokumentet till dig själv och sedan ladda ner det till din telefon. När du har dokumentet sparad på din telefon kan du sedan använda Mowin-appen för att ladda upp det enligt instruktionerna i guiden. Alternativt kan du överväga att använda en annan enhet som har tillgång till kameran eller filer för att ladda upp dokumentet.