Radera arbetsorder
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du raderar en arbetsorder

1. Se till att du befinner dig under "arbetsorder" - identifierat längst ner på din skärm med en ikon av en (skiftnyckel).

2. Välj den specifika arbetsordern som du vill radera.

3. I det övre högra hörnet, klicka på hamburgarmenyn (de tre horisontella linjerna).

4. Välj alternativet "Radera arbetsorder" längst ner i menyn.

5. Bekräfta ditt val genom att välja "JA" för att radera arbetsordern.

Vanliga Frågor

Kan jag återställa en borttagen arbetsorder?

Tyvärr, i nuläget finns ingen möjlighet att återställa en borttagen arbetsorder.

Kan man se vilka arbetsordrar som tagits bort?

Tyvärr är det inte möjligt att se vilka arbetsordrar som har tagits bort i dagsläget.

Finns det möjlighet att arkivera istället för att radera?

Tyvärr finns inte möjligheten att arkivera arbetsordrar istället för att radera dem i nuläget.