Grossister

hantera grossister för att se deras artiklar och priser. Användare kan lägga till grossister från en lista av tillgängliga alternativ

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till en grossist

För att kunna se en grossists artiklar i Mowin behöver du först lägga till grossisten på ditt konto och sedan importera ett rabattbrev.

1. Navigera till Admin och fliken Grossister

2. Klicka på knappen Lägg till grossist längst upp till höger

3. Klicka på kortet med grossisten som du vill lägga till på din organisation

Påslag på material

Som standard läggs en grossist till med GNP som utpris. Om du istället vill ha ett generellt påslag på inköpspriset på materialet följ dessa steg:

1. Navigera till Admin i huvudmenyn och fliken Grossister

2. Klicka på inställningar (kugghjulet) för önskad grossist.

3. Välj Använd mitt inpris med påslag som utpris

4. Ange en procentsats (endast siffror) som du vill lägga på inköpspriset.

Detta är nu ditt generella påslag på material för den här grossistprislistan. Om din arbetsorder har en kund med ett kundspecifikt påslag så används det istället för ditt generella påslag. Och kundens påslag ignoreras i sin tur om du har specificerat ett påslag på en materialrad på arbetsordern.

Observera att du måste ha ett rabattbrev inläst för att kunna använda ett generellt påslag. Då påslaget baseras på ditt inpris.

Tillgängliga grossister

Här är en lista på alla grossister som finns i Mowin.

• Ahlsell

• AXS Nordic

• Bevego

• Copiax

• Dahl

• E2 Teknik

• Elektroskandia

• Elkedjan

• Etman

• Lundagrossisten

• Modern Elteknik

• Rexel

• Solar

Kommer snart: Bra Gross