Alla samlingarMowin appenArbetsorder
Kontaktperson - Arbetsorder

Lägga till och hantera kontaktpersoner i Mowin-systemet

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kontaktperson

En kontaktperson är din huvudsakliga förbindelse på arbetsplatsen, oavsett om det gäller en privatperson eller en representant från ett företag. Denna person är nyckeln till smidig kommunikation under hela arbetets gång.

Hitta sektionen för kontaktperson i arbetsorder

Följ dessa steg:

1. Öppna arbetsordern

• Klicka på ikonen som liknar en skiftnyckel i huvudmenyn

2. Välj en skapad arbetsorder eller skapa en ny

• Du kan välja en befintlig arbetsorder eller skapa en ny

3. Hitta kontaktsektionen

• Leta efter sektionen Kontakt i arbetsordern

Lägga till en ny kontaktperson:

Följ dessa steg:

1. Öppna arbetsordermodulen

• Klicka på skiftnyckelsikonen i huvudmenyn

2. Välj eller skapa arbetsorder

• Öppna en befintlig arbetsorder eller skapa en ny genom att klicka på "Skapa ny arbetsorder"

3. Välj en kund eller skapa ny

• Välj en befintlig kund eller klicka på Skapa ny kund

4. Hitta kontaktsektionen

• Scrolla till sektionen som heter Kontakt

5. Lägg till kontakt

• Klicka på fältet Lägg till kontakt

• Välj Skapa ny kontakt

• Fyll i all relevant kontaktinformation:

• Förnamn

• Efternamn

• Arbetsroll (t.ex. platschef, fastighetsskötare)

• Telefonnummer

• E-postadress

• Klicka på Skapa och lägg till för att spara den nya kontakten

💡 Tips: En korrekt angiven kontaktperson gör ditt jobb på fältet mycket enklare. Det sparar tid och förhindrar missförstånd.

Nyckelord: Kontaktperson, Arbetsorderhantering, Kundkommunikation, Fältarbete, Hantverkare, Arbetsplatsinfo, Tillträde, Kundrelationer