Alla samlingarTidrapportering
Hantera tillfälliga och timanställda användare i Mowin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland har företag anställda som endast arbetar under en begränsad period eller är timanställda. I denna artikel går vi igenom hur du hanterar sådana användare i Mowin, inklusive hur du tar bort en användare men ändå behåller tillgång till deras registrerade timmar.

Innehåll

Ta bort en användare

OBS! För att ta bort en användare behöver du ha administratörsbehörighet.

Följ dessa steg:

1. Navigera till Admin-sektionen

• Klicka på kugghjulsikonen i huvudmenyn

2. Gå till fliken Användare

• Det är den första fliken i menyn

3. Välj användare

• Du kan endast välja bland utförare, administratörer och utförare (se priser)

4. Ta bort användaren

• Klicka på Ta bort (papperskorgsikonen)

Se timmar för borttagna användare

Även efter att en användare har tagits bort kan du fortfarande se deras registrerade timmar.

Följ dessa steg:

1. Navigera till Tidsrapportering

• Klicka på klockikonen i huvudmenyn

2. Hitta den borttagna användaren

• Borttagna användare (visas i grått)

3. Klicka på användarens namn

4. Granska användarens arbetade timmar

• Här kan du se alla tider som användaren har registrerat

Hantera timanställda och tillfälligt anställda

Notera följande viktig information:

• En borttagen användare försvinner nu från din organisation i Mowin

• All historisk data kopplad till användaren sparas i systemet

• Detta inkluderar arbetade timmar, slutförda uppgifter, etc.

Om du behöver återaktivera användaren i framtiden:

• Gå till Admin-sektionen

• Välj Bjud in användare

• Ange användarens e-postadress

• Skicka inbjudan

När användaren accepterar inbjudan:

• Deras konto återaktiveras

• All tidigare data kopplas automatiskt till deras konto igen

Nyckelord

Tillfällig anställd, Timanställd, Pausa användare, Ta bort användare, Tidsrapportering, Användarhantering, Mowin, Säsongsarbetare, Projektanställd