Alla samlingarArbetsorder
Redigera en fakturerad arbetsorder

Hur man redigerar en redan fakturerad arbetsorder i Mowin-systemet. Den förklarar processen för att låsa upp en fakturerad order.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att redigera en fakturerad arbetsorder finns det en ikon som föreställer ett lås. Genom att klicka på denna knapp får du möjlighet att börja redigera en redan fakturerad arbetsorder.

Följ dessa steg:

1. Navigera till arbetsordern

• Klicka på ikonen föreställande en skiftnyckel i huvudmenyn

2. Välj status Fakturerad

• Filtrera arbetsordrarna genom att välja status Fakturerad

3. Välj den fakturerade arbetsordern

• Klicka på den arbetsorder du vill redigera

4. Gå till sektionerna för arbetstid, resa och material

• Leta efter låsikonen i det övre högra hörnet av skärmen

5. Lås upp Arbetsordern

• Klicka på låsikonen för att låsa upp och möjliggöra redigering

6. Gör önskade ändringar

• Utför de ändringar du vill göra på din fakturerade arbetsorder

✋Viktigt att notera!

En redan fakturerad arbetsorder kommer inte att uppdateras i ekonomisystemet när du gör ändringar. Istället kommer en ny faktura att skapas baserad på dina ändringar. Detta innebär att du behöver hantera både den ursprungliga fakturan och den nya, uppdaterade fakturan i ditt ekonomisystem.