Alla samlingarFakturera
Återställ en fakturerad arbetsorder
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du genom Mowin har skapat och skickat en faktura till ditt ekonomisystem men ångrar dig, kan du enkelt återställa arbetsordern så som den såg ut precis innan du skapade fakturan.

För att återställa en fakturerad arbetsorder till föregående status:

1. Navigera till arbetsordern i Mowin

2. Gå till fliken Fakturor

3. Klicka på knappen Makulera och lås upp

Fakturan kommer att makuleras i ditt ekonomisystem och arbetsordern i Mowin kommer få föregående status.

Vanliga frågor

Hur skapar man en kreditfaktura?

Det går inte skapa en kreditfaktura ifrån Mowin. Detta får du göra i ditt ekonomisystem direkt.