Oversigt over tilgængelige kort

Her er en oversigt over de tilgængelige korttyper, deres funktioner og anvendelsesmuligheder.

Opdateret over en uge siden

NyKapital tilbyder forskellige typer betalingskort, der er designet til at opfylde de forskellige behov i din virksomhed. Her er en oversigt over de tilgængelige korttyper, deres funktioner og anvendelsesmuligheder.

1. Debetkort

Funktion:

• Trækker penge direkte fra din erhvervskonto ved hver transaktion.

Fordele:

• Ingen risiko for overtræk, da du kun kan bruge de midler, der er tilgængelige på kontoen.

• Ideelt til daglige forretningsudgifter og kontantstrømme.

Anvendelse:

• Perfekt til små daglige køb og betaling af løbende udgifter.

• Kan bruges både online og i fysiske butikker.

2. Kreditkort

Funktion:

• Giver dig mulighed for at foretage køb på kredit med en tilbagebetalingsperiode.

Fordele:

• Fleksibilitet i betalinger, mulighed for at udskyde betalinger.

• Kan hjælpe med at opbygge virksomhedens kreditværdighed.

• Nogle kreditkort tilbyder cashback eller belønningsprogrammer.

Anvendelse:

• Velegnet til større indkøb, rejseudgifter og uforudsete udgifter.

• Kan bruges til at håndtere kontantstrømme og udnytte kreditmuligheder.

3. Forudbetalte kort

Funktion:

• Kort, der er forudindlæst med et bestemt beløb.

Fordele:

• Kontrollerede udgifter, ingen risiko for overtræk.

• Sikkerhed mod svindel, da kun den forudindlæste mængde kan bruges.

Anvendelse:

• Perfekt til specifikke udgiftskonti eller til medarbejdere med et fast budget.

• Godt egnet til rejseomkostninger eller engangskøb.

4. Virtuelle kort

Funktion:

• Digitale kort, der kan bruges til online transaktioner.

Fordele:

• Øget sikkerhed ved online køb, da der ikke er noget fysisk kort at stjæle.

• Kan oprettes og annulleres hurtigt, hvilket giver fleksibilitet og sikkerhed.

Anvendelse:

• Ideelt til e-handel, abonnementsbetalinger og online transaktioner.

• Kan bruges til midlertidige køb, hvor det fysiske kort ikke er nødvendigt.

Bestilling af kort

1. Log ind på din NyKapital-konto:

• Åbn NyKapital-appen eller log ind via hjemmesiden.

• Brug dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).

2. Naviger til 'Kortadministration':

• Gå til menuen, og vælg 'Kortadministration' eller 'Bestil kort'.

• Vælg den korttype, du ønsker at bestille.

3. Udfyld nødvendige oplysninger:

• Indtast de nødvendige oplysninger, såsom virksomhedsoplysninger og ønskede kortindstillinger.

• Bekræft dine valg og indsend bestillingen.

4. Bekræft og modtag kortet:

• Du vil modtage en bekræftelse på din bestilling via e-mail.

• Kortet vil blive sendt til din registrerede adresse eller være tilgængeligt digitalt (for virtuelle kort).

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad er forskellen mellem et debetkort og et kreditkort?

• Et debetkort trækker penge direkte fra din konto ved køb, mens et kreditkort giver mulighed for at låne penge op til en vis kreditgrænse med en tilbagebetalingsperiode.

Hvordan kan jeg bestille et forudbetalt kort?

• Log ind på din NyKapital-konto, naviger til 'Kortadministration', og vælg 'Forudbetalt kort'. Udfyld de nødvendige oplysninger, og bekræft din bestilling.

Er der gebyrer forbundet med bestilling af kort?

• Gebyrstrukturen for bestilling og brug af kort kan variere. Tjek NyKapitals hjemmeside eller kontakt kundesupport for detaljer om gebyrer.

Dette var oversigten over tilgængelige kort hos NyKapital. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.