Aktivering af dit kort

Aktiveringsprocessen er enkel og hurtig, og denne guide vil lede dig gennem trinene for at sikre, at dit kort er klar til brug.

Opdateret over en uge siden

Når du modtager dit nye NyKapital betalingskort, skal det aktiveres, før du kan begynde at bruge det. Aktiveringsprocessen er enkel og hurtig, og denne guide vil lede dig gennem trinene for at sikre, at dit kort er klar til brug.

Trin-for-trin guide til aktivering af dit kort

1. Log ind på din NyKapital-konto:

• Åbn NyKapital-appen eller log ind via hjemmesiden.

• Indtast dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).

2. Naviger til 'Kortadministration':

• Find menuen og vælg 'Kortadministration' eller 'Mine kort'.

• Her vil du se en liste over dine kort, inklusive det nye kort, der skal aktiveres.

3. Vælg kortet til aktivering:

• Klik på det nye kort, der vises som 'Inaktiv' eller 'Ikke aktiveret'.

• Du vil blive præsenteret for en mulighed for at aktivere kortet.

4. Indtast de nødvendige oplysninger:

• Indtast de nødvendige oplysninger, såsom det kortnummer, du finder på forsiden af kortet, og eventuelt en aktiveringskode, som kan være sendt til dig via e-mail eller SMS.

• Bekræft oplysningerne for at sikre, at de er korrekte.

5. Bekræft aktiveringen:

• Følg de næste trin for at bekræfte aktiveringen.

• Dette kan inkludere en sikkerhedskontrol, såsom at indtaste en kode, der sendes til din mobiltelefon eller e-mail.

6. Modtag bekræftelse:

• Når aktiveringen er gennemført, vil du modtage en bekræftelse på skærmen.

• Du vil også modtage en e-mail-bekræftelse, der bekræfter, at dit kort er aktiveret og klar til brug.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan ved jeg, om mit kort er aktiveret?

• Du vil modtage en bekræftelse på skærmen og en e-mail-bekræftelse, når dit kort er aktiveret. Du kan også tjekke kortstatus i 'Kortadministration' sektionen på din konto.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan aktivere mit kort?

• Hvis du oplever problemer med at aktivere dit kort, skal du kontakte NyKapitals kundesupport for at få hjælp. De kan guide dig gennem processen og løse eventuelle problemer.

Er der en tidsbegrænsning for aktivering af mit kort?

• Det er bedst at aktivere dit kort så hurtigt som muligt efter modtagelsen. Hvis du ikke aktiverer dit kort inden for en bestemt periode, kan det blive nødvendigt at kontakte kundesupport for at genaktivere det.

Kan jeg aktivere mit kort via telefonen?

• I de fleste tilfælde kan kortet aktiveres online via appen eller hjemmesiden. Hvis du har brug for hjælp, kan du også kontakte NyKapitals kundesupport, som kan hjælpe med aktiveringen via telefon.

Dette var guiden til aktivering af dit NyKapital betalingskort. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.