Alle samlingerBetalingskortAktivering og brug
Udskiftning af mistet eller stjålet kort

Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du håndterer en situation med et mistet eller stjålet kort og bestiller et erstatningskort.

Opdateret over en uge siden

At miste et betalingskort eller få det stjålet kan være en stressende oplevelse, men det er vigtigt at handle hurtigt for at beskytte din virksomhed mod uautoriserede transaktioner. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du håndterer en situation med et mistet eller stjålet kort og bestiller et erstatningskort hos NyKapital.

Trin-for-trin guide til udskiftning af mistet eller stjålet kort

1. Kontakt NyKapitals kundesupport omgående:

• Ring til NyKapitals kundesupport så snart som muligt for at rapportere det mistede eller stjålne kort.

• Kundesupport vil straks blokere kortet for at forhindre uautoriserede transaktioner.

2. Bloker kortet via appen eller hjemmesiden:

• Log ind på din NyKapital-konto via appen eller hjemmesiden.

• Naviger til sektionen 'Kortadministration' eller 'Mine kort'.

• Vælg det mistede eller stjålne kort og klik på 'Bloker kort' for at forhindre yderligere brug.

3. Anmod om et erstatningskort:

• Mens du er i kontakt med kundesupport eller via appen/hjemmesiden, kan du anmode om et erstatningskort.

• Udfyld de nødvendige oplysninger for at bekræfte din identitet og adresse for forsendelsen af det nye kort.

4. Bekræft din bestilling:

• Gennemgå og bekræft din bestilling af erstatningskortet.

• Du vil modtage en bekræftelse via e-mail, som indeholder oplysninger om leveringstiden for dit nye kort.

5. Aktiver dit nye kort:

• Når du modtager dit erstatningskort, skal du aktivere det før brug.

• Følg de medfølgende instruktioner eller log ind på din NyKapital-konto for at aktivere kortet online.

Tips til at forhindre fremtidige problemer

• Brug to-faktor-autentifikation (2FA): Aktiver 2FA på din konto for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed.

• Opbevar kortoplysninger sikkert: Opbevar dine kortoplysninger på et sikkert sted og del dem aldrig med uvedkommende.

• Overvåg kontobevægelser regelmæssigt: Tjek dine transaktioner ofte for at opdage og rapportere mistænkelig aktivitet med det samme.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan kan jeg spore min bestilling af et erstatningskort?

• Du kan spore status for din kortbestilling ved at logge ind på din NyKapital-konto og navigere til 'Kortadministration'. Her vil du kunne se opdateringer om din bestilling.

Er der et gebyr for at bestille et erstatningskort?

• Gebyrer for erstatningskort kan variere afhængigt af din korttype og din kontoplan. Tjek NyKapitals hjemmeside eller kontakt kundesupport for detaljer om eventuelle gebyrer.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg finder mit mistede kort efter at have bestilt et erstatningskort?

• Hvis du finder dit mistede kort efter at have bestilt et erstatningskort, skal du stadig bruge det nye kort og ødelægge det gamle. Når et kort er blevet blokeret, kan det ikke genaktiveres.

Dette var guiden til udskiftning af mistet eller stjålet kort hos NyKapital. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.