Sådan bestiller du et nyt kort

Følg denne trin-for-trin guide for at sikre, at du hurtigt og nemt kan få et nyt kort til din virksomhed.

Opdateret over en uge siden

At bestille et nyt betalingskort fra NyKapital er en enkel og ligetil proces. Følg denne trin-for-trin guide for at sikre, at du hurtigt og nemt kan få et nyt kort til din virksomhed.

Trin-for-trin guide til bestilling af et nyt kort:

1. Log ind på din NyKapital-konto:

• Åbn NyKapital-appen eller log ind via hjemmesiden.

• Indtast dine loginoplysninger (brugernavn og adgangskode).

2. Naviger til 'Kortadministration':

• Find menuen og vælg 'Kortadministration' eller 'Bestil kort'.

• Denne sektion kan variere afhængigt af, om du bruger appen eller hjemmesiden.

3. Vælg korttype:

• Vælg den type kort, du ønsker at bestille (f.eks. debetkort, kreditkort, forudbetalt kort, eller virtuelt kort).

• Læs de specifikke oplysninger og betingelser for hver korttype for at vælge den, der passer bedst til din virksomheds behov.

4. Udfyld nødvendige oplysninger:

• Indtast de nødvendige oplysninger såsom virksomhedsoplysninger, kontonummer og eventuelle personlige oplysninger.

• Sørg for, at alle oplysninger er korrekte for at undgå forsinkelser i behandlingen af din bestilling.

5. Vælg kortindstillinger:

• Vælg eventuelle ekstra funktioner eller tjenester, du ønsker at inkludere med dit kort (f.eks. belønningsprogrammer, kreditgrænser osv.).

• Du kan også vælge en PIN-kode og andre sikkerhedsindstillinger på dette tidspunkt.

6. Bekræft bestilling:

• Gennemgå alle oplysninger omhyggeligt.

• Bekræft din bestilling ved at trykke på 'Bestil' eller 'Bekræft'.

7. Modtag bekræftelse:

• Du vil modtage en bekræftelse på din bestilling via e-mail.

• Denne e-mail indeholder ofte oplysninger om, hvornår du kan forvente at modtage dit kort.

8. Aktivering af kortet:

• Når du modtager dit nye kort, skal du aktivere det, før du kan begynde at bruge det.

• Følg vejledningen inkluderet med kortet eller log ind på din konto for at aktivere kortet online.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan kan jeg spore min kortbestilling?

• Du kan spore status for din kortbestilling ved at logge ind på din NyKapital-konto og navigere til 'Kortadministration'. Her vil du kunne se opdateringer om din bestilling.

Er der et gebyr for at bestille et nyt kort?

• Gebyrer for bestilling af nye kort kan variere afhængigt af korttypen. Tjek NyKapitals hjemmeside eller kontakt kundesupport for detaljer om eventuelle gebyrer.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit kort bliver væk eller stjålet?

• Hvis dit kort bliver væk eller stjålet, skal du straks kontakte NyKapitals kundesupport for at få kortet blokeret og bestille et erstatningskort.

Dette var guiden til at bestille et nyt betalingskort hos NyKapital. For yderligere spørgsmål eller hjælp, kontakt venligst vores kundeservice.