Beginnen met Perifit Care
Wat betekent het lotussymbool?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het lotusteken linksboven op uw scherm tijdens het spel is een signaalindicator. Hiermee kun je zien hoe sterk de verbinding is tussen je Perifit Care en je app.

Als het vol is, betekent dit dat uw Perifit Care en telefoon zich in een optimale positie bevinden en dat u naadloos zou moeten kunnen spelen zonder verbrekingen.

Als het varieert en je merkt verbindingsproblemen tijdens het spelen, overweeg dan het volgende artikel: Verbindingen vermijden