Apparaatzorg & Probleemoplossing
Foutieve sensormetingen aanpakken

Oplossingen voor nauwkeurige metingen van de sensoren van uw sonde

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Perifit Care sensoren zijn erg gevoelig en kunnen door een aantal factoren beïnvloed worden.

Het juiste probleem oplossen

1. Is er een vertraging tussen uw bewegingen en de reactie op het scherm? (d.w.z. u bent aan het samentrekken/ontspannen maar het personage reageert met een vertraging). Raadpleeg "Verbindingen voorkomen".

2. Je bewegingen worden helemaal niet weergegeven op het scherm (d.w.z. je bent aan het samentrekken/ontspannen maar er gebeurt niets op het scherm). Raadpleeg "Kegel 101" en "Tips voor een perfecte Kegel".

3. Je kracht schommelt veel van sessie tot sessie of neemt af naarmate de sessies vorderen. Raadpleeg "Fluctuaties in kracht en contractiekwaliteit begrijpen".

4. Perifit Care beweegt in je vagina terwijl je traint, wat invloed heeft op het spel en je kracht of contractiekwaliteit. Zie "Perifit Care inbrengen" en "Perifit Care beweegt tijdens training".

Problemen oplossen met de sensorkwaliteit

Als je niet zeker weet of je sensoren goed werken, volgt hier een korte probleemoplossing:

1. Zet uw Perifit Care aan en houd hem in uw hand

2. Start het Oefenlab via het tabblad Oefeningen (sluit de Perifit Care aan en ga indien nodig verder met kalibreren)

3. Druk de onderste sensor in uw vuist en vervolgens de bovenste sensor. Kijk of de pinnen op het scherm bewegen.

Zo niet, neem dan direct contact op met ons ondersteuningsteam.

De beste tips om de beste sensormetingen te krijgen

• Kalibreer in dezelfde positie als waarin je traint (games speelt).

Opmerking: Als je het gevoel hebt dat het spel niet meer is aangepast aan je huidige kracht of dat je van positie bent veranderd, probeer dan opnieuw te kalibreren.

• Probeer verschillende trainingsposities en vind de positie die het beste bij je past. Meestal raden we gebruikers van de Perifit Care aan om te gaan liggen met gebogen knieën en gebruikers van de Perifit Care+ om te gaan zitten.

• Blijf tijdens de training zo stil mogelijk liggen

• Train op hetzelfde moment van de dag

OPMERKING: Als uw probleem hier niet wordt vermeld of als de tips niet hebben geholpen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via de (?) knop van de app voor hulp.