Gezondheid & Veiligheid
Kan ik de Perifit Care gebruiken als ik een geïmplanteerd apparaat heb?
Kan ik de Perifit Care gebruiken als ik een geïmplanteerd apparaat heb?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Perifit Care communiceert met je apparaat via Bluetooth Low Energy (BLE). Met BLE kan informatie van uw apparaat met zeer weinig stroom naar uw smartphone worden verzonden. Deze technologie wordt routinematig gebruikt in de gezondheidszorg voor draadloze sensoren zoals hartmonitoren, glucosemonitoren en bloedzuurstofmonitoren, en wordt ook gebruikt in alledaagse slimme apparaten zoals een Apple horloge of een slimme fitnessband.

Als je niet zeker weet of BLE kan samenwerken met je bestaande geïmplanteerde apparaat, raden we je aan je zorgverlener of de fabrikant van het apparaat te raadplegen.