Alle collectiesTrainingsprogramma's & PrestatiesAlles over training
Hoe uw Perifit Trainingsprogramma wordt aangepast
Hoe uw Perifit Trainingsprogramma wordt aangepast
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Perifit passen we uw trainingsprogramma aan uw specifieke gezondheidsbehoeften en doelen aan. Hier is een kort overzicht van hoe we uw ervaring personaliseren:

1. Selectie van doelstellingen:

U kunt uw (meerdere) gezondheidsdoelen kiezen bij registratie:

• Stop lekken

• Verbeter seksueel welzijn

• Voorkom stoornissen

• Herstel van zwangerschap

• Verlicht symptomen van prolaps

We gebruiken deze doelstellingen om de contractiepatronen in uw workouts aan te passen en u te helpen werken aan de juiste aspecten van uw bekkenbodem.

2. Analyse van uw eerste spel:

Uw prestaties in het initiële spel helpen ons specifieke gebieden te identificeren om op te focussen, zoals het opbouwen van kracht of controle, het verfijnen van uw toekomstige trainingssessies.

3. Invoer van bekkenvragenlijst:

De symptomen die u detailleert helpen ons uw programma verder te personaliseren om uw specifieke bekkenbodemsituatie aan te pakken.

4. Instelling van uw trainingspad:

Tijdens uw eerste workout stelt u uw trainingspad vast door te beslissen hoeveel dagen per week en hoeveel minuten per sessie u wilt trainen. Dit stelt ons in staat om de timing en intensiteit van het programma af te stemmen op uw beschikbaarheid en doelen.

💡Je kunt je Gezondheidsdoelen op elk moment bijwerken door naar:

1. Instellingen

2. Mijn programma

3. Bewerk mijn gezondheidsinformatie

4. Tik op de doelen die u wilt verwijderen

5. Tik op "voeg een ander doel toe" en bevestig als u er nog een wilt toevoegen

6. De contractiepatronen die in uw trainingsprogramma zijn verdeeld, worden geüpdatet op basis van uw nieuwe selectie

OF

1. Ga naar Instellingen

2. Mijn gezondheidsinformatie

3. Tik op de doelen die u wilt verwijderen

4. Tik op "voeg een ander doel toe" en bevestig als u er nog een wilt toevoegen

5. De contractiepatronen die in uw trainingsprogramma zijn verdeeld, worden geüpdatet op basis van uw nieuwe selectie

💡 Alle programma's bevatten gemeenschappelijke elementen voor een gezonde en evenwichtige bekkenbodem.

💡Als u vragen heeft of begeleiding nodig heeft, kan een consult bij een gezondheidsspecialist duidelijkheid bieden en het programma beter afstemmen op uw unieke behoeften.