Vragenlijst bekkenbodem
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben een Vragenlijst bekkenbodem ontworpen om je te helpen:

• Op basis van je symptomen te kiezen welk trainingsprogramma het beste bij je past.

• Regelmatig de evolutie van je symptomen te beoordelen.

De app stelt voor dat je de test voor de eerste training doet en daarna om de 10 trainingen (ongeveer 50 wedstrijden).

De test is toegankelijk vanaf twee plaatsen:

1. Wanneer je de app voor het eerst opent en een trainingsprogramma wilt kiezen: Instellingen > Mijn programma > Vul de vragenlijst in

2. Wanneer u uw bekkenbodem wilt beoordelen om uw voortgang bij te houden: tabblad Voortgang > Vul de Vragenlijst bekkenbodem in onder het gedeelte Bekkenwelzijn