Ik heb het verkeerde product ontvangen of de inhoud van mijn pakket is onvolledig
Ik heb het verkeerde product ontvangen of de inhoud van mijn pakket is onvolledig
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of als je bij ontvangst twijfels hebt over de inhoud van je bestelling, kun je er zeker van zijn dat ons supportteam dit zo snel mogelijk voor je zal uitzoeken en een oplossing voor je zal vinden.

Neem hiervoor contact op met ons team via de ? knop van de app, het contactformulier op onze website, of via e-mail op support@perifit.co met de volgende gegevens:

- Bestelnummer
- Foto van het postpakket met het label
- Foto van de inhoud van de bestelling