Contacten
Contacts
Hoe contactattributen aan te maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een contactattribuut aan te maken, navigeert u naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Contacten’ in het dropdownmenu. Klik op ‘Attributen beheren’.

Eenmaal op de pagina met aangepaste attributen, zorgt u ervoor dat u ‘Contact attributen’ als type aangepast attribuut hebt geselecteerd en klikt u op ‘Nieuw attribuut’.

Geef uw attribuut een label en selecteer het gegevenstype van het aangepaste attribuut, zoals e-mail, datumbereik, enzovoort.

Klik op ‘Aanmaken’ en navigeer vervolgens naar ‘Selectie opties’ in het tweede tabblad.

Klik op ‘Nieuwe optie’ en maak de opties voor dat attribuut aan door de waardenaam in te voeren en op ‘Aanmaken’ te klikken.

Elke optie moet individueel worden aangemaakt. Om een optie de standaard te maken, vinkt u het vakje aan met het label ‘Is standaard optie’.

U kunt deze informatie nu zien in uw ‘Attributen beheren’ overzicht en het gebruiken als een kolom op de overzichtspagina van uw contacten.