Alle collectiesContactenContacts
Hoe Aangepaste contactattributen aan te maken

Maak een nieuw Aangepaste contactkenmerk.

Deze week bijgewerkt

Volg deze stappen om een contactattribuut aan te maken:

1. Navigeer naar ‘Contacten’ en selecteer ‘Contacten’ in het dropdownmenu. Klik op ‘Attribuut beheren’.

2. Zorg ervoor dat ‘Contact attributen’ is geselecteerd als het type aangepast attribuut. Klik op ‘Nieuw attribuut’.

3. Geef een label op voor je attribuut en kies het gegevenstype (bijv. e-mail, datumbereik).

4. Klik op ‘Aanmaken’ om de attribuutdetails op te slaan, en ga vervolgens naar het tweede tabblad met de naam ‘Selectie opties’.

5. Klik op ‘Nieuwe optie’ om opties voor het attribuut te definiëren. Voer de waarde in en klik op ‘Aanmaken’ voor elke optie.

6. Elke optie moet afzonderlijk worden aangemaakt. Om een standaardoptie in te stellen, vink je het vakje ‘Is standaard optie’ aan.

7. Je attribuut is nu zichtbaar in het overzicht ‘Attribuut beheren’ en kan worden gebruikt als kolom op de contactoverzichtspagina.

Of bekijk hier een video!