Contacten
Contacts
Hoe de kolommen op de overzichtspagina van contacten te bewerken
Hoe de kolommen op de overzichtspagina van contacten te bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de kolommen op de overzichtspagina van contacten te bewerken, navigeert u naar ‘Contacten’ en selecteert u ‘Contacten’.

Eenmaal op de overzichtspagina van contacten, klikt u op de knop ‘Kolommen bewerken’.

U kunt nu kiezen welke attributen worden weergegeven, zoals avatar of kredietsaldo.

Om de volgorde van de kolommen te wijzigen, klikt u op de 6 stippen naast het attribuut in de lijst om het naar boven of beneden te slepen naar de gewenste positie.

Om een attribuut onzichtbaar te maken, klikt u op het oogpictogram ernaast in de lijst.