Automatiseringen
Hoe punten toe te voegen via een automatisering
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om punten toe te voegen met behulp van een automatisering, navigeert u naar de 9 stippen in de rechterbovenhoek en selecteert u ‘Automatiseringen’ in het dropdownmenu.

Selecteer de knop ‘Nieuwe automatisering’ en kies de juiste trigger voor uw gewenste automatisering. Hier kunt u ook filters toevoegen aan de trigger voor de juiste start van de flow.

Selecteer het kleine plusteken om een actie aan de automatisering toe te voegen en scroll naar beneden naar ‘Spaartransactie'.

In het veld ‘Punten’ selecteert u hoeveel punten u wilt toekennen voor de gewenste actie.

Onder ‘Spaarregels gebruiken’ kunt u kiezen of u wilt dat de regels die u hebt ingesteld, worden toegepast op de loyaliteitstransactie.

Onder ‘Vestiging’ kunt u een specifieke winkel selecteren waar de punten worden toegekend.

Bovenaan de automatiseringspagina bevindt zich een tabblad genaamd ‘Review’ waar u de volledige automatisering kunt controleren en deze kunt activeren met de knop ‘Activeren’ onderaan.