Alle collectiesAutomatiseringen
Hoe een automatisering te activeren na een bezoek

Automatiseer acties na een bezoek

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe een automatisering te activeren na een bezoek

1. Toegang tot Automatiseringen:

• Klik op het icoon met de negen stippen in de rechterbovenhoek en kies 'Automatiseringen' in het dropdownmenu.

2. Nieuwe Automatisering Maken:

• Klik op 'Nieuwe automatisering' en selecteer 'lege automatisering'.

• Kies de trigger 'Bezoek aangemaakt'.

3. Acties Toevoegen:

• Klik op het plusteken om acties toe te voegen binnen de automatiseringsreeks.

4. Controleren en Activeren:

• Ga naar de bovenkant van de automatiseringsbewerkingspagina en klik op 'Review' om de hele automatiseringsinstelling te bekijken.

• Activeer tenslotte de automatisering door op de knop 'Activeren' onderaan de pagina te klikken.