Alle collectiesAutomatiseringen
Hoe een automatisering te starten na een specifieke puntdrempel
Hoe een automatisering te starten na een specifieke puntdrempel

Activeer een automatisering voor contacten nadat een bepaald aantal punten is bereikt.

Deze week bijgewerkt

Hoe een automatisering te starten na een specifieke puntdrempel:

Het is mogelijk in het dashboard om een automatisering voor een klant te starten nadat ze een bepaald aantal punten hebben bereikt. Dit is bijzonder handig om je geautomatiseerde flow te beheersen en extra loyale contacten te belonen. Laat je klanten weten dat je hun langdurige loyaliteit waardeert!

1. Automatisering instellen: ◦ Klik op ‘Automation'. ◦ Klik op 'Nieuwe Automatisering' en kies 'Lege Automatisering'. ◦ Selecteer 'Contact bijgewerkt' als de trigger voor je automatisering.

2. Automatisering configureren: ◦ Voeg op de automatiseringspagina een filtergroep toe aan de trigger door op het 'startpunt' vak te klikken.

◦ Hier kun je een filtergroep maken waarbij het contactattribuut 'totaal ontvangen credits' gelijk is aan het respectieve aantal dat je wilt. ◦ Klik op het kleine plusje om de gewenste acties aan deze automatisering toe te voegen.

3. Automatisering activeren: ◦ Controleer je automatiseringsinstellingen en geef het een naam. ◦ Klik op 'Activeren' wanneer je klaar bent om de automatisering in te schakelen.

Nu worden klanten in deze automatiseringsflow ingeschreven zodra ze het ingestelde aantal credits hebben bereikt!