Hulpverleners
Cliëntdossier
Vragenlijsten en modules
Hoe kan ik als therapeut vragenlijsten invullen?
Nele Stinckens avatar
Geschreven door Nele Stinckens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is momenteel nog niet mogelijk om rechtstreeks vanuit je therapeutaccount een vragenlijst in te vullen. We werken eraan om dit in de toekomst mogelijk te maken. In de tussentijd kan je als therapeut vragenlijsten invullen door jezelf als betrokkene toe te voegen aan het traject. Ga als volgt te werk:

Klik in het dossier van de cliënt op "Betrokkenen" en vervolgens op "Voeg betrokkene toe".

Vul hier jouw gegevens in. Let op: je moet een ander e-mail adres gebruiken dan voor je therapeutaccount. Voor onze demotherapeut ziet dit er als volgt uit:

Nadat je op 'Maak aan' klikt krijg je een activatie e-mail. Klik op de link in de e-mail en volg de stappen om je account als betrokkene aan te maken.

De vragenlijsten die je als therapeut kunt invullen zijn te vinden via de hulpverlener filter en herkenbaar met de letters (HV) achter de naam.

Bij het uitsturen van deze vragenlijsten zal je zien dat de vragenlijst naar jezelf gestuurd wordt in plaats van naar de cliënt.

Je kan vervolgens via je account als betrokkene de vragenlijst invullen.