Hulpverleners
Cliëntdossier
Trajecten en sessies
Hoe kan je een overleg met derden toevoegen aan het traject?
Hoe kan je een overleg met derden toevoegen aan het traject?
Nele Stinckens avatar
Geschreven door Nele Stinckens
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je een overleg met de huisarts, een andere hulpverlener of betrokkene toevoegen aan het traject? Plan je een intervisie of supervisie over de betrokken cliënt? Via de trajectactiviteit 'overleg' kan je deze uitwisselingen met derden eenvoudig toevoegen aan het zorgtraject en documenteren met notities of digitale bestanden.

Voeg in het traject een overleg toe, kies de datum en kies vervolgens met welke persoon het overleg is. De eerste keer dat je een overleg doet met een persoon moet je deze toevoegen. Dat kan door de naam in te typen en vervolgens op "Create ..." te klikken. De volgende keer verschijnt de naam automatisch en kan je deze gewoon selecteren.

De persoon die je toevoegt, krijgt geen uitnodiging en kan de notities niet zien. Het is louter ter informatie voor jou en ter aanvulling van het zorgtraject. Ook de cliënt krijgt deze trajectactiviteit niet te zien in zijn/haar overzicht.

Van zodra de trajectactiviteit is toegevoegd, kan je - net zoals bij sessies - notities of bestanden (zoals audio- of video-opnames) aan dit overleg toevoegen.