layout.skip_to_main_content
Browsers en het portaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welke browsers (en elke versies) werken het best met het Signhost portaal?

Signhost is 'web-based' wat betekent dat onze website en het portaal via het internet benaderd kunnen worden in via een zogeheten browser: een applicatie waarmee je internet pagina's kunt bekijken.

Aangezien het plaatsen van een digitale handtekening betrouwbaar en veilig moet plaatsvinden gebruiken wij hiervoor de juiste technische middelen. Om het proces geheel beveiligd en optimaal te laten verlopen raden wij de volgende browsers aan:

Google Chrome / Microsoft Edge / Mozilla FireFox / Apple Safari

Daarnaast is het van belang dat de browser up-to-date is. Updates worden door de organisaties achter deze browsers met regelmaat uitgebracht, en vaak wordt de beveiliging hiermee ook aangescherpt. Het is dus van belang om de browser regelmatig te updaten om goed beveiligd te blijven.

Hieronder een overzicht met hoe je van de ondersteunde browsers de versie kunt opvragen en eventueel kunt updaten.

Controleer op versie en updates:

En hoe zit het met Internet Explorer 11?

Internet Explorer 11 wordt niet langer ondersteund. We adviseren daarom ook om voor de beste ervaring en beveiliging van ons product gebruik te maken van een van de moderne browsers zoals hierboven afgebeeld.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com