layout.skip_to_main_content
Introductie tekst
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder de Instellingen > Standaard transactieopties is een kopje te vinden genaamd 'Standaard introductie tekst'. Hier kan een stukje tekst worden opgeslagen welke vervolgens in het ondertekenscherm aan de ondertekenaar wordt getoond, alvorens de document(en) ingezien kunnen worden.

Figuur 1 - Het instellen van de 'Standaard introductie tekst' onder de Standaard transactieopties

​

Figuur 2 -In het eerste scherm dat na het klikken op de ondertekenlink wordt getoond staat de 'Standaard introductietekst' bovenaan. Hierin kunnen instructies worden gegeven, of andere informatie die de ondertekenaar kan helpen om te ondertekenen.
​

Ons support team helpt u graag verder via de chat of via support@ondertekenen.nl