Limieten

API limieten, uploads

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om goede transactie prestaties en responstijden te kunnen bieden, hanteert Signhost limieten voor API-aanvragen, uploads en documenten.

Hieronder hebben we een aantal van deze limieten ter referentie op een rijtje gezet.

Houd er rekening mee dat als je deze limieten overschrijdt, we mogelijk de mogelijkheid om verbinding te maken of transacties aan te maken tijdelijk moeten beëindigen om ervoor te zorgen dat onze services goed blijven werken hebben voor andere klanten.

Type

Limiet

Maximale grootte per bestand

50 MB

Max. documenten in één transactie

6*

Max. totale bestandsgrootte mailbijlage

10 MB

Max. aantal pagina's per bestand

500

Handtekeningvelden per ondertekenaar per document 1

10

Ondertekenaars per document

8*

POST API-verzoeken per uur

600*

Max. GET's per transactie 2

5

Max. bad requests per uur

60

Max. duur van de postback wachtrij (bij falende postback URL) voordat we de wachtrij legen

2 dagen

* Items met sterretje zijn afhankelijk van het type abonnement, neem contact met ons op voor Enterprise-gerelateerde vereisten.

1 Wij adviseren om onze paraaffunctionaliteit te gebruiken als een paraaf op elke pagina vereist is.

2 Wij adviseren om onze postbackfunctionaliteit te gebruiken om real time status updates te ontvangen, in plaats van onze service te pollen.

Ons support team helpt je graag verder via de chat of mail naar support@signhost.com