SkyMap Design
Importera punkter från CSV-fil med inmätta markstöd

Här beskrivs hur du importerar punker från en CSV-fil för att se inmätta markstöd från en GCP-fil.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att importera punkter från CSV-fil:

1. Klicka på verktyget Design.

2. Skapa en ny design och gå till Funktioner - Importera.

3. Som standard är CSV-import vald och klicka på Välj fil och öppna en CSV eller TXT-formaterad fil som innehåller dina punkter. När du valt en fil visas en sammanfattning av hur många giltiga rader som hittats. Här kan du välja om punkterna ska knytas ihop till en linje.

4. Välj motsvarande fält i filen för N, E och H och klicka på Bekräfta.

5. Punkterna skapas upp och är nu synliga i scenen. För att spara geometrin med punkterna klicka på sparaikonen eller Ctrl+s.

6. Ge geometrin ett valfritt namn och klicka på Bekräfta.