10.1.1 Brugeroprettelse

Sådan oprettes en ny bruger

Opdateret over en uge siden

Du skal have rollen Administrator, for at du kan oprette nye brugere.

Medlemmer af brugergruppen Superadministratorer har de rigtige rettigheder.

Klik på Administration(1), Brugere(2) og Opret ny bruger(3).

Udfyld brugernavn, fornavn og efternavn.

VIGTIGT!

Brugernavn skal være det samme som brugerens mailadresse.

Team, Department og Division kan udfyldes her, ellers sættes på senere.

Klik på Ok og bruger er nu oprettet. Tryk på F5 for at opdatere listen, så du kan se den nye bruger.

TIP!

Når du er på Brugere listen, kan du med fordel vælge, at vise det felt der hedder Login. Felterne Email og Login er nemlig ikke de samme. Se eksemplet her:

Du kan finde mange flere support artikler og videoer her: